Det er fortsatt mulig å spise ute, til tross for strenge koronatiltak i Oslo. Her er favorittene til Dagsavisens matanmeldere.

Bilde 1 av 9

Lekent, godt og raust. Happolati har ingen Michelin-stjerne, men kanskje desto større frihet til å leke.

Kjede fra Finland som har to restauranter i Oslo. Den på Valkyrie plass holder åpent, den i Posthallen er midlertidig stengt.

«Rettene er nydelige, og Geita treffer blink på presentasjonene», skrev byløvene.

Byløvene koste seg på FYR Park i fjor sommer. Med snø og kuldegrader er ikke det aktuelt, men FYR Bistronomi & Bar holder åpent.

Pizza i toppklasse. Ekstremt velkomponert og med presis, sprø bunn.

Super sushi, med sushikokk Vladimir Shek trygt bak roret.

Hva gjør man når man ikke kan reise til Mexico? Man prøver å fylle hullet i hjertet med et måltid på Oslos aller nyeste tilskudd til den fortsatt voksende floraen av mexicanske spisesteder.

E-avisen er dessverre ikke tilgjengelig